Groepslessen

Fitcoach Wim biedt verschillende groepslessen aan. Bij voorkeur in de buitenlucht en met een kleine groep kan dat ook in de trainingsruimte

Een keer proberen? Een proefles voor de groepslessen of hardlooptraining is altijd gratis en vrijblijvend.

FIT Body & Mind

Een leuke manier om aan je lichaam en geest te werken. Tijdens de afwisselende lessen werk je in groepsverband aan de balans tussen lichaam en geest. Je traint afhankelijk van de les je focus en concentratievermogen, spierkracht, uithoudingsvermogen, (romp) stabiliteit, flexibiliteit, coördinatie.

Veel variatie met bijv. spierversterkende oefeningen, cardio, yoga, veel werken met losse elementen zoals bijvoorbeeld een kettlebell of met eigen lichaamsgewicht. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan ontspanning bijvoorbeeld door rekoefeningen, bodyscan.

Bootcamp

Bootcamp is een buitentraining die het hele jaar door wordt gegeven waarbij je in je eigen tempo en op eigen intensiteit traint en is geschikt voor iedereen. In een uur tijd train je het hele lichaam met wisselende kracht en cardio oefeningen. Het accent ligt op vergroten van je kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie , samenwerken en vooral plezier met elkaar staat centraal. Rennen over verhard en onverhard terrein, gebruik maken van obstakels in de natuur en trainen met je eigen lichaamsgewicht. Denk hierbij aan push-ups, sit-ups, squats, lunges, kettlebells en nog veel meer.

FitRun snelheid en uithoudingsvermogen (doorlopend)

Doorlopende trainingen.  De groepslessen zijn wekelijks doorlopende lessen, bedoeld om je snelheid en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Deze trainingen maken onderdeel uit van de 12 weekse hardloop cursus 5-10 km.

Je kan ook op ieder moment meedoen als je 5 km aaneensluitend kan hardlopen. De trainingen kan je dan volgen in de vorm van een losse les, strippenkaart of abonnement.

Voor meer informatie, bekijk de pagina hardlooptrainingen op deze website.

FitWalk

De frisse buitenlucht en het gematigde bewegen maakt wandelen tot een ontspannende bezigheid. Er zijn genoeg afwisselende routes waarbij je nog ongestoord van de rust en de natuur kan genieten. We wandelen met een afwisselend tempo, en je bent in goed gezelschap.

Een ideale manier om conditie op te bouwen en lekker buiten te zijn. Door te wandelen verhoogt u de snelheid van uw stofwisseling. Ook neemt spierweefsel toe in verhouding tot de hoeveelheid vetweefsel. Wandelen zorgt voor een betere bloedsomloop en een lager cholesterol. Het bevordert zelfs uw nachtrust. Wandelen zorgt er onder andere voor dat de bloeddruk verlaagt, dat spieren en botten hun stevigheid behouden, een eventuele depressie vermindert.

Fitwalk zijn lessen vol afwisseling, waarbij aandacht wordt besteed aan de wandeltechniek, houding, we doen onderweg verschillende oefeningen, zoals aandacht en mindfulness oefeningen, en ook zullen we een aantal spierversterkende oefeningen gaan doen.

Groepslessen

Hieronder vind je de mogelijkheden die Fitcoach Wim biedt om groepsslessen te komen volgen.

Te gebruiken voor doorlopende hardlooptraining, bootcamp, FIT Body & Mind, FitWalk en evenementen van Fitcoach Wim als bijv. kettlebell workout.

Een proefles voor de groepslessen of hardlooptraining is altijd gratis en vrijblijvend.

PLAN - PRICE

Description

ABONNEMENTEN


max. 12 lessen : €90,- per kwartaal

Onbeperkt: €130,- per kwartaal

*************

max. 24 lessen : €175,- per half jaar

Onbeperkt: €250,- per half jaar


Geldig voor alle groepslessen en doorlopende hardlooptrainingen.


LOSSE LES - € 12,-

Geldig voor alle groepslessen en doorlopende hardlooptrainingen.

Trainingen

De tarieven voor Personal Training, Small Group Training, Running Therapie, Hardlooptrainingen, Conditietraining  kan je vinden onder de menubalk TRAININGEN.

Een proefles voor de groepslessen of hardlooptraining is altijd gratis en vrijblijvend.