Judith

Doordat ik landelijk werk en dus véél in de auto zit was het bewegen er sterk bij ingeschoten en mijn conditie alles behalve goed. Ik realiseerde mij gelukkig op tijd dat ik de hulp nodig had van een professional. En die vond ik bij Wim! Na een zeer gedegen intake stelde Wim een 12 weken plan op. We spraken af dat ik 1 keer per week bij hem kwam sporten en de oefeningen thuis 1 tot 2 keer per week zou herhalen.

De rustige benadering en positieve insteek van Wim stelde mij direct op mijn gemak. Het programma bestond voornamelijk uit romp- en krachttraining, eerst met gewichten en later met kettlebells. Bij warm weer sporten we in de beschutte tuin wat erg fijn was. Ik begon er vrij snel lol in te krijgen, en nog belangrijker: ik voelde al heel snel resultaat. Letterlijk meer in contact met mijn lijf (mijn werk is voornamelijk ‘hoofd-werk’) en ik ging mij vrij snel fitter voelen. De oefeningen deed ik ook thuis met de uitleg en het schema die ik op papier van Wim mee kreeg.

Het fijne van 1 op 1 trainingen vond ik dat het echt maatwerk betrof. Wim trainde vaak mee maar hield mijn houding ook steeds in de gaten waardoor ik ook echt het gevoel kreeg het maximale uit iedere oefening te halen (wel afzien hoor -;)). Na 12 weken kan ik volmondig zeggen dat ik beter in mijn vel zit en mij veel fitter voel. Daarbij is het bewegen inmiddels ook geen ‘moeten’ meer maar geïntegreerd in mijn drukke werkschema. Wim: oprecht bedankt!

  • Tags: