Judith

Doordat ik landelijk werk en dus véél in de auto zit was het bewegen er sterk bij ingeschoten en mijn conditie alles behalve goed. Ik probeerde steeds om zelf wat meer te gaan bewegen maar dat resulteerde of in blessures of er kwam na een tijdje toch de klad weer in. Ik realiseerde mij gelukkig op tijd dat ik de hulp nodig had van een professional. En die vond ik bij Wim! Na een zeer gedegen intake stelde Wim een 12 weken
plan op. We spraken af dat ik 1 keer per week bij hem kwam sporten en de oefeningen thuis 1 tot 2 keer per week zou herhalen.

In het begin moest ik echt wel even over een drempel (ik was echter niets meer gewend…) maar de rustige benadering en positieve insteek van Wim stelde mij direct op mijn gemak. Het programma bestond voornamelijk uit romp- en krachttraining, eerst met gewichten en later met kettlebells. Bij warm weer sporten we in de beschutte tuin wat erg fijn was. Eerlijk is eerlijk: ik begon er vrij snel lol in te krijgen! En nog belangrijker: ik voelde al heel snel resultaat. Door meer te bewegen kwam ik ook letterlijk meer in contact met mijn lijf (mijn werk is voornamelijk ‘hoofd-werk’). Ik ging mij vrij snel fitter voelen. Ik deed de oefeningen ook thuis wat prima ging dankzij de goede uitleg tijdens het 1 op 1 werken en de uitleg / schema die ik op papier van Wim kreeg.

Het fijne van 1 op 1 trainingen vond ik dat het echt maatwerk betrof. Wim trainde vaak mee maar hield mijn houding ook steeds in de gaten waardoor ik ook echt het gevoel kreeg het maximale uit iedere oefening te halen (wel afzien hoor -;)). Na 12 weken kan ik volmondig zeggen dat ik beter in mijn vel zit en mij veel fitter voel. Daarbij is het bewegen inmiddels ook geen ‘moeten’ meer maar geïntegreerd in mijn drukke werkschema. Wim: oprecht bedankt!

  • Tags: